Menu

"Παίρνει φώτια"... η ιστοσελίδα Featured

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστοφη

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε χθες με ηττά (και πάλι) την τραγική της χρονιά. Από σήμερα και μετά θα αρχίσουν τα ενδιαφέροντα. Αναφερόμαστε φυσικά στον προγραμματισμό και κυρίως τις ανακοινώσεις.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» και όχι μόνο (τα ΜΜΕ να δείτε) θα αναμένουν πολλά νέα και, χωρίς υπερβολή, η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας θα πάρει φωτιά, αφού οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι πολλές, πάρα πολλές. Σκεφτείτε πως, ακόμη και με τον πιο συντηρητικό υπολογισμό, οι ανακοινώσεις σε ό,τι αφορά σε ποδοσφαιριστές θα ξεπεράσουν τις είκοσι. Αναφερόμαστε φυσικά σε προσθήκες και αποχωρήσεις. Μέχρι στιγμής, επισήμως ισχύουν δύο πράγματα. Η πρόσληψη Πάμπου (μαζί με το επιτελείο του) και η λύση της συνεργασίας με τον Νασιμέντο. Ο Πάμπος Χριστοδούλου επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο με τα νεότερα από το εξωτερικό, σηματοδοτώντας παράλληλα την έναρξη των προσθαφαιρέσεων. Ο Κύπριος τεχνικός έχει λάβει τις αποφάσεις του. Όλες λοιπόν οι ενδείξεις φέρουν τον Σύλλογο να αρχίζει να βγάζει στη δημοσιότητα τα πρώτα νέα αποκτήματα και λογικά τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν με το έμπα της επόμενης εβδομάδας.

Ας αρχίσουμε από το 1ο. Υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Καντέ για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί και άλλος αριστερός οπισθοφύλακας. «Πράσινος» πρέπει να θεωρείται ο δεξιός οπισθοφύλακας Τζαΐλσον. Δεδομένο ότι θα έρθουν δύο στόπερ, δύο μέσοι, δύο ακραίοι επιθετικοί μέσοι, ένας σέντερ φορ και ένας τερματοφύλακας. Μιλάμε για 11 προσθήκες. Πρόθεση είναι η απόκτηση τουλάχιστον ενός Κύπριου ποδοσφαιριστή, με τον Οικονομίδη να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα. Αν και δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να προκύψει την τελευταία στιγμή, οι αποχωρήσεις θα είναι διψήφιες. Αν όχι, θα αγγίξουν τις 10. Όλα αυτά έχοντας υπ' όψιν την παρουσία των παικτών, αλλά και την τάση για νεοφερμένους. Αντιλαμβάνεται κάποιος ότι οι αλλοδαποί που θα παραμείνουν θα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Από το ντόπιο υλικό, πέραν από τους παίκτες πρώτης γραμμής (Κατελάρης, Χριστοφή, Παναγή), θα παραμείνει φυσικά και ένας καλός αριθμητικά κορμός. Για τους ξένους, υπάρχουν τρεις κατηγορίες παικτών από το υφιστάμενο ρόστερ: Αυτοί που δεν έχουν συμβόλαιο (π.χ. Καρλίτος, Φλορέσκου), εκείνοι που έχουν συμβόλαια με ρήτρες που προνοούν διακοπή και άλλοι χωρίς ρήτρες.   

Οπότε, ξεκάθαρα το πάρε-δώσε θα είναι πολυάριθμο, το γραφείο Τύπου θα έχει πολύ δουλειά και το Καλοκαίρι πρακτικά και διαδικτυακά για τους «πράσινους» θα είναι ζεστό και ξέφρενο. Συν φυσικά και κάποιες παράλληλες ανακοινώσεις, όπως αυτή του Τεχνικού Διευθυντή, με τον Μάκη Παπαϊωάννου να είναι το μεγάλο φαβορί.   


Η Ομόνοια ολοκληρώνει αύριο την τραγική της χρονιά. Τυπικός ο αγώνας με την ΑΕΛ. Από τη Δευτέρα και μετά θα αρχίσουν τα ενδιαφέροντα. Αναφερόμαστε φυσικά στον προγραμματισμό και κυρίως τις ανακοινώσεις.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» και όχι μόνο (τα ΜΜΕ να δείτε) θα αναμένουν πολλά νέα

- See more at: http://www.sigmalive.com/sports/team/omonoia/431830/omonoia-tha-parei-fotia-i-istoselida#.dpuf

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top
Football_888sport betting €