Menu
omonoia

omonoia

Πρόεδρε!

Πρόεδρε, μια διόρθωση τζιαι μιαν απαίτησην!


Άμαν κάμνεις λάθος, ίσως τζιαι να μεν τζιοιμάσαι, ξέροντας τι κακό επροκάλεσες τζιαι την αδικία που επέτρεψες να γίνει.
Άμαν εκτελείς διαταγές σε εντεταλμένη αποστολή, τότε τζιοιμάσαι τζιαι τζιοιμάσαι σαν πουλλούι. Ξέρεις ότι εννα γίνει σάλος. Χώνεσαι μια-θκυο εφτομάες. Σβήνεις Facebook. Απενεργοποιείς σχόλια. Βάλλεις τζιαι 2-3 μέρες άδεια που τη δουλειά. Εκτός τζι αν είσαι μάστρος (π.χ. Διατροφολόγος), οπότε εν έσσιεις να δώκεις εξηγήσεις. Στο μεσοδιάστημα, τυχαία, εντελώς τυχαία, μπορεί να αυξηθεί κατά κάποια μηδενικά ο τραπεζικός σου λοαρκασμός.
Αντί να ρωτάς τον βοηθό τζιαι το κάθε πιόνι τούντου σαπιμένου συστήματος που λέγεται κυπριακό ποδόσφαιρο, πήαιννε κατευθείαν στον μάστρο τους.
Ά, τζιαι να πω τζιαι κάτι τελευταίο. Την επόμενη φορά, γιατί εννα υπάρξει τζιαι συνέχεια, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝ να μπεις μες το γήπεδο τζιαι να αποσύρεις την ομάδα. Δίχως δεύτερη σκέψη. Δίχως να σκεφτείς κανονισμούς, διατάξεις τζιαι μαλακίες.
Έσσιεις τα κκότσια να το κάμεις; Εμείς έχουμεν τα κκότσσια να σε στηρίξουμεν ως το τέλος. Να γίνουμεν τοίχος προστασίας. Αν όμως εν τα έσσιεις…εν χρειάζεσαι να σου το πω. Ξέρεις.

Φιέρο

Mε μπροστάρη το magic bus!

Image may contain: one or more people and outdoor

Καλημέρα στα μέλη μας και σε όλο τον περήφανο ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ,

Όλοι από νωρίς στον κεντρικό για το καθιερωμένο pre-game party.
Στις 17:00 η τεράστια πορεία στο ΓΣΠ με μπροστάρη το magic bus!
Στο γήπεδο καθόμαστε στην ανατολική κερκίδα(προς την βόρεια) και βοηθάμε ΟΛΟΙ για το coreo.
Κατά την διάρκεια του αγώνα κάνουμε το γήπεδο ζούγκλα όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ

ΘΥΡΑ -9-

Θύρα 9: «Έβρισαν χυδαία την ομάδα μας και ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ»

Θύρα 9: «Έβρισαν χυδαία την ομάδα μας και ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9, με την οποία τοποθετείται για τα χθεσινά επεισόδια στις Πλάτρες.

Αναλυτικά:

«Μέχρι το απόγευμα να βγουν να απολογηθούν προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα site που γράφουν για καταστροφή ελληνικής σημαίας.

3000 ΟΜΟΝΟΙΑτες πέρασαν από τις Πλάτρες και κανένας δεν ενόχλησε τα διάφορα σπίτια με ελληνικές σημαίες.

Από εκεί και πέρα όταν έφυγε ο πολύς κόσμος από το χωριό και ενώ ελάχιστοι είχαν μείνει πίσω, από ένα συγκεκριμένο σπίτι έβρισαν χυδαία την ομάδα μας και ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ.

Το κρέμασμα της ελληνικής σημαίας έξω από ένα σπίτι δεν τους δίνει άλλοθι να κάνουν της αλητείες τους και ας το ξέρουν. Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να γράψουμε για την δράση μας υπέρ του ελληνικού λαού και της Ελλάδας δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι.

Πρόστιμο ή χάρη;;

Ο Μπλατί Τουρέ είναι από χθες Κύπρο η αδικαιολόγητη όμως καθυστερημένη άφιξη του στην Ομόνοια, θα επιφέρουν κυρώσεις. Μένει να δούμε την απόφαση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας για το πως θα χειριστεί το θέμα. Θα του δοθεί συγχωροχάρτι ή θα του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο;

Subscribe to this RSS feed
Football_888sport betting €