Menu
omonoia

omonoia

Ο Νταμπίζας τζιαι τα πειστήρια…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

Ίνταλως το λαλεί η παροιμία;

«Όπως ο…». Όι, εν άλλη τούτη.  

Αα, έτην. «μιλούν όλοι, μιλούν τζι οι κώλοι!». Α, τζιαι τούτη «απόν αντρέπεται, ο κόσμος εν δίκος του.»

Λαλεί ο άνθρωπος για τον Μιλόγεβιτς, «Πουλάει λαϊκισμό».

Ρε μαννοκίκκυρε Νταμπίζα, για ίντα λαικισμό μιλάς; Εν τζι εν εκλογές δαμέ. Εν τζιαι μιλά ο νικολάκης που την Στράκκα. Εν τζιαι ψηφίζει κανένας δαμέ. Ο Μιλόγεβιτς εν προπονητής στον Ερυθρό. Το ίντα που πιστεύκει ο Ομονοιάτης για το πρόσωπο του, ούτε τον ενδιαφέρει, ούτε του επηρεάζει την ζωή τζιαι την καριέρα του. Βλακούι.

Είπες για τον Ασίς. Έχουμεν 2 δεδομένα:

Ασίς επί Μιλόγεβιτς. Έφηβος τζιαι να κρατά την ΟΜΟΝΟΙΑ που το σσιερούι.

Ασίς επί Νταμπίζα. Παρελθόν! Το πώς τζιαι το γιατί, είπεν το ο ίδιος ο Ασίς σε σχόλιο του σε κοινωνικό δίκτυο. Βλακούι.

Όσο για τες συναντήσεις τζιαι συμβόλαια…μαλακίες. Το αποτέλεσμα εν τζιαμέ. Βλακούι.

Τζιαι εν έμεινες ως τζιαμέ… έθελες να πάεις τζιαι ένα βήμα πάραπανω. Να δώκεις τζιαι πειστήρια για το έργο σου (ποιο;;;) που επιτέλεσες στη θητεία σου στην Βασίλισσα.

Πειστήρια…τζιαι το όνομα αυτών….Φάνος Κατελάρης.

Ρε βλακούι. Έφερες 15 παίχτες τζιαι ένα προπονητή που εν εκλωτσήσαν. Εκάμαμεν την σσιειρόττερη χρονιά της ιστορίας μας τζιαι τα πειστήρια σου εν ο Κατελάρης; Ο Κατελάρης, ρε βλακούι;

Απλά σκάσε, μούλλωννε, τζιαι μεν ξανά ασχοληθείς με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Βλακούι.

Αλλά εν τζιαι φταίεις εσού.

Εσύ ήσουν ακόμα ένας περαστικός-πληγή στο σώμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την πόρτα της οποίας άνοιξεν σου την φαρδιά τζιαι πλατιά ο πραγματικός καρκίνος που κατασπαράσσει το σώμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η βαλτή τζιαι ανίκανη διοίκηση.

Που για ακόμα μιαν φορά δηλώνει απούσα στον δημόσιο διάλογο.

Που για ακόμα μιαν φορά χώνεται πίσω που το δάκτυλο της.

Που για ακόμα μια φορά αποδεικνύει την ακαταλληλότητά της να διοικεί το μεαλύττερο σωματείο της Κύπρου.

Δώστε λλίη προσοχή να δείτε ίνταλως πάει το πράμα:

Η διοίκηση μιλά τζιαι βάλει στην θέση του τον κ.Νταμπίζα.

Ο Νταμπίζα απαντά.

Φκαίννουν στην επιφάνεια άλλες πτυχές τζιείντης περιόδου. Ακούνται με άλλα λόγια αλήθκειες.

Αλήθκειες για μίζες, παίχτες-φαντάσματα, κακοδιαχείριση, άνθρωποι σε θέσεις κλειθκιά που ενι ξέρουν να φκάλουν τα μμάθκια τους, συμφωνίες κάτω που το τραπέζι ζημιογόνες για την ΟΜΟΝΟΙΑ κτλ. κτλ.

Τζιαι ποιος φοάται τες αλήθκειες παραπάνω που ούλλους τους εμπλεκόμενους;

Ο Νταμπίζας; Ο Μιλόγεβιτς; Ο Ασίς; Ή η Διοίκηση;

Ανίκανοι τζιαι ψεύτες.

Κάτι βρωμεί….με τον Τουρέ

Αποτέλεσμα εικόνας για toure blati

Αν ανατρέξουμεν στην περσινή χρονιά, παρόλο που το αποφεύγουμεν για προφανείς λόγους, τζιαι προσπαθήσουμεν να έβρουμεν 1-2 θετικά στοιχεία εννα δυσκολευτούμεν. Εννα δυσκολευτούμεν ώσπου να πάει ο νους μας πάνω στον Τουρέ.

Ήρτεν στην ΟΜΟΝΟΙΑ αθόρυβα τζιαι χωρίς περγαμηνές. Κάποια στιγμή εκράταν το κέντρο μόνος του:

Ευκίνητος, τριμπλαδόρος, μαχητικός, γλήορος. Ένας σύγχρονος μεσοαμυντικός.

Ηλικία; 23 χρονών (φέτος).

Τούτα τα στοιχεία εν τα είδεν μόνον η Κύπρος τζιαι οι ΟΜΟΝΟΙΑτες. Ο Τουρέ ήταν βασικός τζιαι αναντικατάστατος με την εθνική του ομάδα στον Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Έπιαεν την Μπουρκίνα Φάσο που το σσιερούι τζιαι επήρεν την ως τον τελικό.

Εσκεφτήκαμεν ότι αν μη τι άλλο, έχουμεν έναν παίχτη-επένδυση για του χρόνου: είτε που αγωνιστικής πλευράς (την αξία του έδειξεν μας την) είτε που μεταγραφικής (δεδομένου των οικονομικών προβλημάτων, με ένα σεβαστό πόσο ήταν να γίνει το deal).

Ξαφνικά τζιαι κατά τον προγραμματισμό ακούσαμεν ότι ο Τουρέ εν εκτός πλάνων του Πάμπου.

Ακούστηκεν ότι έκαμε πειθαρχικά παραπτώματα, ότι εν ήρτεν στην ώρα του στην προετοιμασία, ότι…, ότι…, ακόμα τζιαι ότι…. εν εμίλαν καλά αγγλικά (άλλωστε ίνταλως να σιουττάρεις σωστά άμαν ενι ξέρεις να πεις θκιο κουβέντες στα αγγλικά;;).

Ακολούθως, εδώθηκε του χρόνος να έβρει ομάδα, εγυρέψαν να τον δώκουν δανεικό, εσκεφτήκαν να τον φέρουν πίσω…τίποτε!

Ο πολλά υποσχόμενος Τουρέ του τελικού του Κόπα Άφρικα, εκτός πλάνων, εκτός ομάδας: να προπονείται μόνος του τζιαι να πιερώνεται (ριάλλια πολλά για να πετάσσουμεν).

Παράλληλα με τον Τουρέ τζιαι ο Βύντρα. Βίοι αντίθετοι όμως. Ο ένας στο απόγειο της καριέρας του, ο άλλος λλίο μετά…την προσγείωση.

Είπαμεν «Άτε, εν τα βρίσκουν με τον προπονητή τζιαι τη διοίκηση». Συμβαίνουν τούτα…

Εφτάσαμεν όμως αισίως στο 2018. Η ομάδα εν θωρκέται. Υποφέρουμεν στην μεσο-αμυντική μας λειτουργία. Ο προηγούμενος προπονητής έκοψε λάσπη. Ριάλια εν έσσιει. Αφού πιερώννουμεν τους που τους πιερώννουμεν, ας έρτουν πίσω.

Ο Βύντρα επανεντάχθηκεν. Εβρέθηκεν η χρυσή τομή τζιαι επανεντάχθηκεν. 37 χρονών αλλά «έσσιει να προσφέρει». Τζιαι μπορεί, όντως, να προσφέρει. Τίποτε εν αποκλείεται.

Το μέαλο ερωτηματικό τζιαι αγωνία εν για τον Τουρέ. Είπαμεν, εν 23 χρονών. Ξέρει πολλά κιλά μάππα. Έσσιει εμπειρία τελικού Κόπα Άφρικα. Πέρσι έδειξε ενδιαφέροντα στοιχεία.

Να σημειώσουμε δαμέ ότι έχουμεν 2 παίχτες στην ίδια θέση (έναν περσινό τζιαι ένα φετινό), οι οποίοι εν θωρκούνται. Ο λόγος για τους Μπρέβεν τζιαι Μαδούρο.

Η λογική τζιαι τα μάθκια μας λαλούν το προφανές: Ο Τουρέ έσσιει να προσφέρει. Εν περιουσιακό στοιχείο τζιαι πολλά υποσχόμενο, μάλιστα.

Αν ήμασταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ήταν να γίνει το αναμενόμενο. Να φύει δηλαδή κάποιος (όι απαραίτητα παίχτης της ίδιας θέσης) για να πλασαριστεί στη θέση του ο Τουρέ.

Είμαστεν η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως. Τίποτε εν λειτουργεί με βάση τη λογική.

Έχουμεν μιαν Διοίκηση απούσα. Που ενενν ικανή να διαχειριστεί ούτε τα απλά τζιαι εύκολα

Ή συμβαίνει κάτι άλλο, που για ακόμα μια φορά εννα μείνει στα σκοτεινά συρτάρκα της Παπανικολή;

Ακόμα μια φορά εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ακόμα μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων.

Ακόμα μια φορά μούγκα.

Τζιαι για να εξηγούμαστεν. Ο Τουρέ ας θέλει να μείνει, ας θέλει να φύει. Τζιείνο που μας ενδιαφέρει είναι να φκει κερδισμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το άρθρο κανονικά ετέλειωνεν με την παραπάνω φράση αφού εγράφτηκεν πριν το ματς με τον ολυμπιακό στο Μακάρειο. Για τεχνικούς λόγους εν εκατέστη δυνατόν να αναρτηθεί.

Πάμε στην ουσία. Ο Πέτεφ εδήλωσε:

«Θέλω ποδοσφαιριστή με διαφορετικό προφίλ από τον Τουρέ. Έχει κι αυτός το ίδιο πρόβλημα με τον Βύντρα, αφού δεν έπαιζε έξι μήνες. Προτιμώ να πάρουμε παίκτη που να είναι έτοιμος να βοηθήσει. Μπορεί να γίνει αλλά και μπορεί να μη γίνει. Βλέπουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε να δούμε αν θα μπορούν να μας βοηθήσουν αμέσως. Είναι πιο δύσκολο να τους βρεις τώρα σε σχέση με το καλοκαίρι»

Τι μας είπεν ο Πέτεφ;

α) θέλει στυλ διαφορετικό που τον Τουρέ.

- Αργό, δυσκίνητο τζιαι περαστικό; Έχουμεν 2 πουτούτους. Μπρέβεν τζιαι Μαδούρο. Έβαλεν τους. Εν ετάραξαν. Όπως εν εταράξαν την προηγούμενη φορά, την πρό-προηγούμενη τζιαι πάει λέγοντας.

β) Δεν έπαιζεν για έξι μήνες (όπως τον Βύντρα).

- Ο Βύντρα επανεντάχτηκεν όμως. Ε ναι. Ένας 37χρόνος επανέρχεται μετά που μεγάλο διάστημα απουσίας πιο εύκολα που έναν 23χρόνον. Επίσης αποτελεί τζιαι επένδυση. 37χρονών. Πάνω στα άρπουλα του.

γ) Προτιμώ να πάρουμε παίκτη που να είναι έτοιμος να βοηθήσει. Μπορεί να γίνει αλλά και μπορεί να μη γίνει.

- Αφού ενι ξέρεις αν θα τα καταφέρεις. Τούτον πιερώνουμεν τον. Κολλιεί μας να μπει τζιαι αν δεν σου κάμνει, να μεν παίζει;

δ) Είναι πιο δύσκολο να τους βρεις τώρα σε σχέση με το καλοκαίρι

- Αφού εν πιο δύσκολο γιατί εν φέρνεις πίσω κάποιον που ξέρουμεν την αξίαν του ακόμα τζι αν δεννεν έτοιμος;!

Κ. Πέτεφ καταλαβαίνουμεν ότι η θέση σου εν δύσκολη. Τα ψέματα όμως έχουν κοντά ποδάρκα.

Εννα φκει κανένας να πει την αλήθκεια μια φορά; Ρητορική η ερώτηση.

Ανίκανοι, ψεύτες τζιαι επικίνδυνοι.

ΥΓ: Τακτακαλά, ρούφα!  

Πόσο χέστης μπορεί να είσαι;

Αποτέλεσμα εικόνας για tzionis

Πόσο χέστης* μπορεί να είσαι;

Ο άνθρωπος τούτος εν άηκε κανέναν σταθμό, κανάλι, εφημερίδα, περιοδικό, σάιτ τζιαι πάει λέγοντας, που να μεν φκει να μιλήσει για το πλάνο του, για την αναγέννηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την πετυχημένη μεταγραφική περίοδο του καλοτζιαιρκού, για την σιουρκά του, για την εμπιστοσύνη στο πλάνο, για την εμπιστοσύνη στον προπονητή, για το επιστημονικά καταρτισμένο τζιαι άξιο προσωπικό που πλαισιώνει την ομάδα.

Κάποια στιγμή, μετά που ένα τραγικό λάθος (ή μάλλον κατά παραγγελία «λάθος») του λάισμαν απέναντι στην Αλκή τον Σεπτέμβρη είπεν μας τζιαι το αμίμητο:

«Εγώ υποσχέθηκα αν δεν κάνω τη δουλειά μου καλά φέτος κι αν η ομάδα μου δεν έχει καλύτερα αποτελέσματα από τα περσινά, θα πάω σπίτι μου».

Πριν φτάσουμεν στις 3 Γεννάρη 2018 τζιαι τες τελευταίες του δηλώσεις μετά που απουσία 4 μηνών, εμεσολάβησαν τα εξής γεγονότα:

Η ομάδα εν θωρκέται.

Η μια ήττα ακολουθεί την άλλην. Η μια απώλεια βαθμών την άλλη τζιαι με τούτα τζιαι με τζιείνα είμαστεν 7οι. Ναι, 7οι.

Η άμυνα μας εν για τα παναύρκα.

Εφέραμεν έναν παίχτην αιώνια τραυματία, τον οποίον πιεριώνουμεν.

Αφήκαμεν εκτός έναν αμυντικό γιατί εν μας έκαμνεν, τον οποίον φυσικά πιερώνουμεν. ΄

Έσσιει κόμα, πομείνετε…

Αφήκαμεν εκτός έναν μέσο γιατί εν μας έκαμνεν επειδή ήταν απειθάρχητος (παρόλο που ήταν με διαφορά ο πιο υποσχόμενος μας παίχτης πέρσι αλλά…whocares?), τον οποίον φυσικά πιερώνουμεν.

Έφυεν ένας εξτρέμ γιατί εν άντεχεν άλλον.

Έφυεν ο σσιειρόττερος πορτάρτης των τελευταίων χρόνων (παρόλο που εν επιστεύκαμεν να έσσιει σσιειρόττερον που τον προτελευταίον), αφού φυσικά έπιαεν τζιαι την αποζημίωση.

Πάει ακόμα…

Εθκιώξαμεν τον προπονητή, για τον οποίο μας τα έκαμεν φράππες ο κύριος πρόεδρος.

Εθκιώξαμεν τον αρχισκάουτερ Ρούι Τζούνιορ των πετυχημένων μεταγραφών.

Ο νέος προπονητής αποφάσισεν (100% δική του απόφαση…εν πιστεύκετε; Σίουρες κουβέντες λαλώ σας) ότι κάμνουν του τελικά ο γέρος ο Βύντρα τζιαι ο απειθάρχητος Τουρέ (ναι, τζιείνους που πιερώννουμεν τζιαι εκάθουνταν)

Α, τζιαι κάτι τελευταίο…

Μετά την παραίτηση ενός μέλους που το Συμβούλιο εκαλέστηκε για να αναπληρώσει την θέση ο πρώτος επιλαχόντας, Νικόλας Βαλανίδης. Δεδομένου ότι ο Νικόλας έσσιει πρόθεση να βοηθήσει τζιαι όι να κάμνει την μαριονέττα, έθεσε κάποια ερωτήματα στη Διοίκηση πριν δεχτεί τη θέση στο Συμβούλιο. Να συνεχίσω; Εννοείται ότι ακόμα καρτερά! Όπως καρτερούμεν τζιαι ‘μεις.

Τζιαι κάτι ψιλό ασήμαντο τζιαι καθημερινό. Έφαες 5 κομμάθκια που μια κάποιαν αεκ!!

Ναι, μετά που τούτα ούλλα, ο πρόεδρος του λαοφιλέστερου σωματείου της Κύπρου, εν εξαφανισμένος. Μηδέν σημεία ζωής. Ούτε μια δήλωση. Ούτε μιαν εμφάνιση. ΤΙΠΟΤΕ. Μούγγα! Για ανάληψη ευθυνών, ούτε λόγος!

Τζιαι το ανέκδοτο, γίνεται πραγματικότητα!!

3 του Γεννάρη 2018, μετά που πάνω-κάτω 4 μήνες απουσίας.

Ο άνθρωπος, εκαρτέραν να κάμουμεν 1-2 νίκες για να ξηάσουμεν τα ρεζιλίκκια τζιαι να καλμάρουμεν πριν να φκει τζιαι να μας μιλήσει!

Αντιλαμβάνεστε για ίντα κοροϊδία ζούμε;

Αντιλαμβάνεστε για πόσο ηλίθιους μας έχουν;

Αντιλαμβάνεστε με ίντα σαΐνια έχουμεν να κάμουμεν;

Μα ποιος σας παρατζιέλλει ολάν; Ποιος σας μαθαίνει τούτα τα επικοινωνιακά (ο λαός να τα κάμει!) τρικ;

Εν θα ασχοληθώ πολλά με το περιεχόμενο των δηλώσεων. Εχάθηκεν η αξιοπιστία προ πολλού τζιαι ό,τι τζιαι να πείτε, εν λόγια του αέρα.

Εννα σταθώ μόνο σε τούτο:

«έχουμε την υποχρέωση να πάμε και να δουλέψουμε μέχρι το τέλος της θητείας μας και να πάμε στη γενική συνέλευση και τα μέλη να μας κρίνουν»

Ο λάισμαν έσφαξεν μας τζιαι έπρεπε να παραιτηθεί επί τόπου, σωστά;

Εσάς εν σας κανεί 1μιση σαιζόν για να καταλάβετε ότι ΕΝ ΚΑΜΝΕΤΕ; Ότι ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ;

Εκτός τζι αν έσσιετε άλλες προτεραιότητες…

*Υπάρχουν πιο κατάλληλες λέξεις τζιαι συγκεκριμένα μια. Προσθέστε ελεύθερα.

Ο ψεύτης τζιαι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο σσιέρουνται

Σχετική εικόνα

Ο ψεύτης τζιαι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο σσιέρουνται.

Λάθος! Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έσσιει τουλάχιστον 15 χρόνια…με αποκορύφωμα το φετινό.

Ένα 2017, γεμάτο ψέματα, κούφιες υποσχέσεις τζιαι πολλήν απογοήτευση. Τα ίδια επαναλαμβανόμενα λάθη με τους ίδιους πρωταγωνιστές:

ΒΑΛΤΟΙ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΆΣΧΕΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ.

Με μιαν απλή φράση:

Στ’ανάθθεμα! Τζιαι στο 2017 τζιαι στα καλοθελητές του!

Η ευτζιή μας για το 2018 εν μια, τζιαι απλή:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω που ούλλα τζιαι που ούλλους!

Χρέος ούλλων μας να αντικρίσουμεν την πραγματικότητα κατάμματα τζιαι να βάλουμε προτεραιότητες.

Θέλουμεν την ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή;

Θέλουμεν την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταγωνίστρια;

Θέλουμεν την ΟΜΟΝΟΙΑ να προκαλεί τρόμο στο πέρασμά της;

Θέλουμεν την ΟΜΟΝΟΙΑ να μας κάμνει περίφανους;

Θέλουμεν την ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ;

Ή θέλουμεν την κομπάρσο στες ορέξεις του κάθε καραγκιόζη εντός τζιαι εκτός οικοδομήματος;

Ας αναλάβουμε τες ευθύνες μας, λοιπόν! Σε συλλογικό αλλά τζιαι προσωπικό επίπεδο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΣ ΤΖΙΑΙ ΥΓΕΙΑΣ!

ΟΜΟΝΟΙΑ Σ’ΑΓΑΠΩ!

Subscribe to this RSS feed
Football_888sport betting €